Doprava ZDARMA za doporučení Atreonu. Stačí, když daná osoba uvede při objednávce vaše jméno + e-mail/telefon. Dozvědět se více!

Nerezové zábradlí: Perfektní symbióza stylu, bezpečnosti a trvanlivosti

vyhody-nerezoveho-zabradli 

Hledáte způsob, jak zvýšit bezpečnost a zároveň estetickou hodnotu vašeho domova? Nerezové zábradlí může být tím pravým řešením. Tento moderní a všestranný prvek je díky své odolnosti, eleganci a snadné údržbě mezi majiteli domů a bytů stále oblíbenější.

Nerez. Skvělá volba pro interiér i exteriér

nerezove-zabaradli-atreon

Nerezová ocel je známá svou výjimečnou odolností vůči korozi a povětrnostním vlivům. Ať už plánujete instalaci zábradlí v interiéru nebo exteriéru, můžete si být jisti, že si zachová svůj atraktivní vzhled po mnoho let

Velkou výhodou nerezového zábradlí je, že nevyžaduje náročnou údržbu – stačí jej příležitostně otřít vlhkým hadříkem a ono se bude lesknout jako nové.

Navíc je velmi všestranné. Hodí se téměř ke každému architektonickému stylu, od moderního až po tradiční. Může být navrženo tak, aby vyhovovalo vašim specifickým potřebám a vkusu. Ať už preferujete minimalistický design nebo propracované detaily – možnosti jsou nekonečné.

Bezpečnost je u zábradlí na prvním místě

volba-nerez-zabradli-atreon

Bezpečnost je samozřejmě hlavním důvodem pro instalaci každého zábradlí. Nerezová ocel je známá svou pevností a stabilitou. Správně navržené a nainstalované zábradlí z nerezu poskytuje spolehlivou oporu a snižuje riziko pádů a zranění.

Funkční a esteticky přitažlivé

Nerezové zábradlí je skvělou investicí do vašeho domova. Nejen, že zvyšuje hodnotu vaší nemovitosti, ale také přidává vizuální přitažlivost a funkčnost. Můžete být jisti, že máte vybavení, které vydrží zkoušku časem a bude sloužit vaší rodině po mnoho let.

Existuje několik druhů nerezových zábradlí

nerez-zabradli-atreon

  • Tyčové zábradlí: Toto zábradlí se skládá z vertikálních nebo horizontálních tyčí, které jsou připevněny k madlu a spodní části rámu. Je to klasický a oblíbený design vhodný pro mnoho různých prostředí.
  • Lankové zábradlí: Místo tyčí se používají nerezová lanka, která vytváří moderní a minimalistický vzhled. Tento druh zábradlí je často využíván v současné architektuře.
  • Perforované nerezové zábradlí: Tento druh zábradlí využívá nerezové panely s perforovaným designem, které mohou vytvářet zajímavé vzory a stínové efekty. Poskytuje částečné soukromí a zároveň umožňuje průchod světla.
  • Celoskleněné zábradlí s nerezovými úchyty: Skleněné tabule jsou uchyceny pomocí nerezových držáků, což vytváří elegantní a vzdušný dojem. Tento typ zábradlí poskytuje nerušený výhled a často se používá na balkonech nebo schodištích.
  • Kombinované zábradlí: Nerezová konstrukce může být kombinována samozřejmě i s jinými materiály, jako je sklo, dřevo nebo kované železo. Dosáhnete tím jedinečného vzhledu.

Pokud zvažujete instalaci nerezového zábradlí, obraťte se na profesionální firmu se zkušenostmi v tomto oboru. Odborníci vám pomohou navrhnout a nainstalovat zábradlí, které bude vyhovovat vašim specifickým požadavkům a splňovat všechny bezpečnostní normy.

© ATREON